Rezidensek támogatása

2020.06.15

Az idei évben az American College of Lifestyle Medicine őszi konferenciája és az azt követő életmódorvostani szakvizsga online kerül megrendezésre. Az amerikaiak a teljes értékű növényi étrendet tartják a legmegfelelőbbnek egy életmódváltás kapcsán, orvosaik is ezt ajánlják pácienseiknek.


Az Orvosok a Fenntartható Egészségért csapatából három rezidens szeretné ezt a vizsgát idén letenni, kihasználva azt, hogy idén a koronavírus járvány miatt online kerülnek megrendezésre a szükséges tanfolyamok, vizsgák, így a lehető legolcsóbbá téve azt. Azonban a rezidensi fizetések önmagukban nem teszik lehetővé, hogy ezt a veganizmust is támogató fontos vizsgát a három szakorvosjelölt, Dr. Tőzsér Berta Mária, háziorvos rezidens, az OFE vezetőségi tagja és a Teljes értékű növényi étrend- Whole food plant based diet nevű facebook csoport vezetője, Dr. Juhász-Keglovits Klára, gyermekgyógyász rezidens, szintén ennek a facebook csoportnak a moderátora és Dr. Iller Barbara, háziorvos rezidens, a Fehér Oroszlán Egészségfejlesztő Alapítvány kurátora és a Növényi étrend a teljes életért c. könyv szerzője letegyék.
Aki szívesen segítené a munkájukat, akár pár száz, pár ezer forinttal, hogy őket támogatva az életmódorvoslásnak, azon belül is a teljes értékű növényi étrendnek egyre több képviselője legyen az orvostársadalmon belül, az a következő bankszámlaszámra tud adományt küldeni:
FOE Alapítvány
A bankszámlaszám: 10702404-71650674-51100005
IBAN: HU86107024047165067451100005
Fontos, hogy a megjegyzés rovatban szerepeljen az "adomány" vagy "adomány vizsgára" kifejezés.
Köszönjük szépen!